Просмотров: 337
 • Денонощна Траурна Агенция "ЛЕТА"

 • Bulgaria, Plovdiv
 • Пловдив бул. Пещерско шосе №45
 • Траурна Агенция Лета – Пловдив извършва цялостна организация на погребения и кремации на конкурентни цени. Благодарение на това, както и на бързата и експедитивна организация, коректност и професионализъм в погребалната дейност – сега Траурна Агенция Лета е една от най-търсените и проспериращи в Пловдивския регион агенции.

  С ясното съзнание сме, че изпращайки Вашите близки в последния им път, Вие едва ли бихте се замислили какво трябва да направите в такъв момент.

  Оставете това на нас! 24 часа сме на Ваше разположение за да ВИ ПОМОГНЕМ, КОНСУЛТИРАМЕ и ОРГАНИЗИРАМЕ целия погребален процес.

  Предлагаме всички необходими стоки и услуги за тъжни събития: Голямо разнообразие от венци, траурни букети, както и доставянето им до Вас. Изработваме некролози по форма и текст на клиентите, както и по наши образци. Поръчването на паметници, както и оформлението на гробни места са също част от нашата дейност. Осигуряваме транспорт в страната и чужбина.

  Защо трябва да ни се доверите:

  Отзоваваме се непосредствено след Вашето позвъняване. Услугите ни се ползват от живущите в Пловдив и региона. Предлаганите от нас продукти и услуги отговарят на всеки според възможностите. Не бихме си позволили компромис за сметка на качеството.

  ОБАДЕТЕ НИ СЕ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ НА ДЕНОНОЩИЕТО! тел. 032/24 02 02 0888 595 525